12.9 C
Târgu Jiu
6 mai 2021

6 modele de măști periculoase, puse în vânzare

Șase noi modele de măşti au fost introduse în raportul săptămânal al Comisiei Europene privind obiectele aflate în sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare periculoase.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Vine al doilea val de infectări cu SARS-CoV-2. Următoarele două luni sunt critice!”

„Conform celor 16 alerte transmise (anterior, n.r.), numărul măştilor de protecţie neconforme ajunge la 114. Astăzi 11 septembrie 2020 revenim cu cea de-a şaisprezecea alertă pentru încă 6 tipuri de măşti neconforme”, se menţionează într-un comunicat al organizaţiei de protecţie a consumatorilor InfoCons, potrivit Agerpres.

Conform celui mai recent raport al sistemului de alertă al CE, este vorba despre măşti de filtru de particule FFP2, măşti de filtru de particule FP2 şi măşti de protecţie respiratorie cu jumătate de faţă N95, produse în China şi în Turcia.

Măștile de filtru de particule neconforme sunt de la firmele Jinlilaisi, Ah Changli, KGT, Steelpro Saftey și Nan’an panda legend daily necessities Technology Co., Ltd.

sursa foto – 123rf.com

Sursa: unica.ro

Articole recomandate

COVID-19: “Testați, Testați, Testați!” – dar și raționați!

admin

Durerile de cap puternice semnalează umflarea și ruperea unui vas de sânge din creier – Cauzele anevrismului cerebral

admin

Sănătatea, în așteptare. COVID-19 și persoanele cu boli cronice

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii